VTT - Onze VTT Walter Godefroot

Editie 2016

WTC Walter Godefroot: een grote club, één grote familie! Afgelopen november werd de kroon op het werk gezet van ons 11e fietsseizoen.
Onze VTT Versele-Laga Classic werd eindelijk nog eens gediend door de weergoden en dat resulteerde in een top editie.
Niet minder dan 1741 deelnemers (waaronder een goeie 400 cyclotoeristenen en 50-tal kids) werden in stijl onthaald in zaal Ten Hove, werden vlot ingeschreven, werden vergast op prachtige parcoursen,fietsenstalling en afspuit installatie.
Werden tevens uitvoerig bevoorraad onderweg en werden na afloop ondergedompeld in een overvloed van Augustijn (26 vaten verbruik!).
Dit jaar waren er “Breydelham broodjes” voorzien door Geert Claus - frituur Emily's uit Gent, die erg in de smaak vielen.
Meer moest dat niet zijn! Voor dit alles waren niet minder dan 65 helpers in de weer , leden en aanverwanten, oud en vooral ook jong.
Ook de politie had zijn handen vol om alles in goede banen te leiden rond zaal Ten Hove!
WTC Walter Godefroot (mooi herkenbaar in clubkledij) bewees weederom als één grote familie voor de dag te kunnen komen.
Als bestuur zijn we dan ook zeer trots dat afgelopen zaterdag de VTT-organisatie vlekkeloos is verlopen en onze clubkas terug een duwtje kreeg in de goede richting! Proficiat en bedankt aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen.

Foto’s genomen door Johan De Ruytter:
https://photos.google.com/share/AF1QipMZzQmuJ0yMftmW4fhXaxbmYZVE_VP0NDUXUg5lEGlH67ptTBg4UxUcKYZZaoqsRg?key=bHA0STI0bDE1U3JpTElsTXdyZmoxM0JHMnJ3c1p3 Foto’s genomen door Marie-Christine Cocquyt:
https://photos.google.com/share/AF1QipP5m0fayO5bWOeeklgDZU2OrOgS4fGzoyKsAB9HAziBiRWnwVDYC069Ge-kDzE0tA?key=RVRIS09rTk9zLTBPU3dHdmd6R1FKZjA2T3YweU5R
http://mccfoto.wixsite.com/marie66/biking-cycling

Lees meer >