Lid worden

Sfeer

Eerst en vooral welkom en dank voor jouw interesse voor onze sport en onze vereniging.

Alvorens te beslissen om al dan niet lid te worden van onze sportvereniging, lijkt het zinvol om eerst een paar clubritten mee te rijden op zondagmorgen. Je kan dan direct kijken of ‘het gevoel’ met de groep goed zit en eventuele verdere vragen stellen. Op die manier kunnen we aanvoelen of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Via onze home-pagina kan je misschien al een idee vormen van welke groep A tot D het best aansluit bij jouw manier van sporten.

Lidgeld

Als je beslist om je aan te sluiten, kan je je lid maken onze club en van de wielerbond (Cycling vlaanderen):

  • WTC Walter Godefroot:
    Eerst en vooral registreer je jezelf op onze website via deze link. Door registratie schrijf je je meteen in voor onze nieuwsberichten.
    Na registratie/aanmelden op onze site, kan je via deze link (of via de menu-optie ‘Lid – Lidgeld’) het lidgeld vereffenen.
    Dit jaarlijks lidgeld wordt aangewend voor de werking/organisatie van onze vereniging (alle voorziening om en rond clubritten en andere clubactiviteiten).
  • Cycling Vlaanderen:
    Dit jaarlijks lidgeld is voor de overkoepelende wielerbond, met o.a. de verzekering voor het fietsen als sportactiviteit. Meer info op https://cycling.vlaanderen/lid-worden. Als je er nog geen lid bent, kan je je ook via deze site inschrijven. Bij de registratie geef je dan ook aan dat je lid bent/wordt van WTC Walter Godefroot.

Kledij

Bij onze vereniging hoort natuurlijk ook een uitrusting. We trachten deze aan te bieden in een ruim assortiment en aan een scherpe prijs. Het is voor leden verplicht de meest recente clubkledij te dragen bij onze georganiseerde ritten. Dankzij onze sponsors is het mogelijk een deel van de aanschafprijs van de kledij terug te verdienen. Meer info vindt je hierover in het reglement.

De kledij kan online aangekocht worden via de website van onze kledijleverancier Verge. Voor meer info kan je terecht bij de verantwoordelijke van de kledij (Kenneth Goossens) via het nummer 0477/527916

Verdere vragen?

Heb je nog vragen, aarzel niet om contact op te nemen!